MORRES is ...
… gestart als familiebedrijf, meer dan 100 jaar geleden
In 1909 begon Fré Morres in een klein pand in het centrum van Hulst, aan de grens met België, een kleine meubelzaak. Eind jaren 60 verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein Tol, aan de rand van het historische, meest Vlaamse stadje van Nederland.

Morres bracht al vroeg een eigen catalogus uit en was één van de eerste woonwinkels met een webshop en zondagsopening. In 2009 kwam het bedrijf in handen van De Mandemakers Groep, één van de grootste ondernemingen op het gebied van woninginterieur. Vandaag de dag is Morres met recht uitgegroeid tot het grootste en meest vernieuwende woonwarenhuis.

Beleef ons Woonwarenhuis
Winkelen bij Morres is meer dan dat. Het is een beleving! Zodra je de schitterende winkel binnen gaat, kom je letterlijk in "onze wereld". Onze gastvrouwen serveren je een drankje én een glimlach. Geniet van de unieke mix van meer dan 100 sterke merken, onze huiscollectie, Zeeuwse gastvrijheid en gepassioneerde medewerkers.

Interieur- en kleur advies op maat
Ben je op zoek naar wat meer sfeer in je interieur of misschien wel een totaaladvies voor je nieuwe woning? Ontdek en ontwerp samen met je persoonlijke verkoop/interieurstylist jouw droominterieur in De Tekenkamer. Of kies voor een totaaladvies aam huis met Morres@Home.


Mama, mag ik Ook mee?
Natuurlijk(!), neem je kids gezellig mee als je een dagje komt Morressen. Terwijl jij winkelt worden je kinderen vanaf 3 jaar met open armen ontvangen in onze KidsClub. Alles in een huiselijke sfeer door gediplomeerde begeleiders.

Even bijkomen bij La Place
De medewerkers van La Place zorgen iedere dag weer voor een vers kopje koffie met huisbereid gebak. Verse salades, heerlijke soepen, een belegd broodje, huis bereide frites of een pittige wokschotel. Alles wordt bereid met 100% natuurlijke producten. Smakelijk!

De voordelen van winkelen bij Morres
- 5 jaar garantie
- Alles voor je huis onder één dak
- Persoonlijk, deskundig advies
- Slaapgarantie en je matras retour
- Interieur advies, ook aan huis
- Laagste Prijs Garantie
- Huwelijkslijst service
- Geboortelijst voor je kleintje
- Leuke evenementen in de winkel

Tot ziens in onze wereld!