• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook +31 (0) 114 - 388 154.
7 dagen in de week van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Met merken laat je zien waar je voor staat. Het heeft iets authentieks en een "handtekening" die jou persoonlijk aanspreekt. Morres Wonen heeft meer dan 250 sterke merken in huis, waaronder een eigen Morres Collectie

Wonen in merken

Morres Wonen laat je letterlijk wonen in merken. Wat voor een smaak je ook hebt of hoe breed je beurs ook is. Wij hebben het juiste merk voor jou in huis. Van sterk Nederlands design zoals Designonstock, Harvink en Montèl tot mooi buitenlands design zoals Musterring en Natuzzi. In ons Woonwarenhuis vind je ook totaal woonconcepten. Maak kennis met de wereld van: Rivièra Maison, Henders & Hazel, Xooon, Flamant en Homeland in onze shop in shop concepten.

Onze afdeling slapen is de grootste van de BeNeLux met gerenommeerde merken als Auping, Mybox, Tempur, Velda en Fylds. Ook op onze meeneemafdelingen regeren sterke merken. Rituals, Sia, PTMD, Iittalla, Alessi en HK living, Cawö, Ourson, Snurk en Zack zijn slechts een greep uit onze merken collecties.

Zelfs de allerkleinsten MERKEN het al! Op onze kids afdeling vind je o.a. Bopita, Bugaboo, Stokke, ComingKids, Maxicosi, Studio Pip en Lifetime. Bezoek Morres in Hulst en merk het verschil!


Meer dan 250 merken

Meer dan 250 merken


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie