• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends


Tijdelijk gratis verzending vanaf 20,-

Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook +31 (0) 114 - 388 154.
7 dagen in de week van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Merken

Met merken laat je zien waar je voor staat. Het heeft iets authentieks en een "handtekening" die jou persoonlijk aanspreekt. Voor de één is dat jarenlange ervaring of degelijke kwaliteit, voor de ander is dat het gebruik van materialen, kleuren of vormen. Morres Wonen heeft 40.000 m2 meubelen en accessoires, en meer dan 100 sterke merken in huis, waaronder een eigen huismerk. Bestel je favoriete merken gemakkelijk online. Bestellingen vanaf 500 euro worden gratis bij je thuis geleverd.

Wonen in merken

Morres Wonen laat je letterlijk wonen in merken. Wat voor een smaak je ook hebt of hoe breed je beurs ook is. Wij hebben het juiste merk voor jou in huis. Van sterk Nederlands design zoals Designonstock, Harvink, Montèl en Topform tot mooi buitenlands design zoals Musterring en Natuzzi. In ons Woonwarenhuis vind je ook totaal woonconcepten. Maak kennis met de wereld van: Rivièra Maison, Henders & Hazel, Flamant en Homeland in onze shop in shop concepten.

Sterke merken

Onze afdeling slapen is de grootste van de BeNeLux met gerenommeerde merken als Auping, Timeless, Myboxx, Tempur, Velda, Villander, Nolte, Musterring, Fylds, Flamant en 4-you. Ook op onze meeneemafdelingen regeren sterke merken. Rituals, Sia, PTMD, Iittalla, Alessi, Cook & Co en HK living is slechts een greep uit onze merken collecties. Ook in bed- en badtextiel hanteert Morres ijzersterke merken zoals Cawö, Ourson, Snurk en Zack.

Zelfs de allerkleinsten MERKEN het al! Op onze kids afdeling vind je o.a. Bopita, Bugaboo, Stokke, ComingKids, Maxicosi, Lief, Studio Pip en Lifetime. Bezoek ons Woonwarenhuis voor wooninspiratie in Hulst en merk het verschil!


Meer dan 250 merken

Meer dan 250 merken


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie