La Place maakt een dagje Morressen compleet!

Morres is 40.000 m2 winkelplezier met meer dan 100 merken. Na, of tijdens zoveel shopindrukken is het heerlijk toeven in ons instore La Place restaurant. De medewerkers van La Place zorgen iedere dag weer voor een vers kopje koffie met huisbereid gebak. Voor de lunch is er o.a. keuze uit verse salades, heerlijke soepen of een belegd broodje. Liever een warme maaltijd? Kom de huis bereide frites eens proeven of ga op de Aziatische tour met een pittige wokschotel. Alles wordt bereid met 100% natuurlijke producten. Smakelijk!

In alles wat La Place creëert, staat smaak op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn! Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Om je meer informatie te geven over de gezonde en duurzame aspecten van onze producten, plaatsen we icoonkaartjes bij onze gerechten. Bijvoorbeeld het caloriebewust-icoon om aan te geven dat een gerecht minder calorieën bevat. Of het vegetarisch-icoon op onze gerechten met veel groenten en fruit, zonder vlees of vis. Zo kun je als gast een bewuste keuze maken op basis van wat je zelf belangrijk vindt.

We werken voor al onze huisgemaakte producten met verse ingrediënten. We gebruiken zo min mogelijk toevoegingen (additieven) en als we een toevoeging nodig vinden, kiezen we voor een natuurlijke variant. Dit betekent dat onze gerechten voor bijna 100% vrij zijn van synthetische stoffen.

Biologische ingrediënten zijn geteeld met respect voor de natuur, zonder kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Bij biologische producten proef je de échte, volle en pure smaak van het product. Waar het kan kiest La Place dan ook voor biologisch.

Wij gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten van Hollandse bodem. We doen bij voorkeur zaken met leveranciers die zelf aan het roer staan van hun bedrijf en die werken met dezelfde passie voor natuurlijk, vers en authentiek.

Als je geen vlees of vis eet, kun je bij La Place kiezen voor heerlijke vegetarische gerechten. Wij serveren een wisselend aanbod van maaltijden die rijk zijn aan plantaardige eiwitten zoals salades of wokschotels. Iedere dag gemaakt van verse ingrediënten en te herkennen aan het icoon ‘vegetarisch’.