Morres is....

In 1909 begon Fré Morres in een klein pand in het centrum van Hulst, aan de grens met België, een kleine meubelzaak. Eind zestiger jaren verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein Tol, aan de rand van het historische, meest Vlaamse stadje van Nederland.

Morres bracht al vroeg een eigen catalogus uit en was één van de eerste woonwinkels met een webshop en zondagsopening. In 2009 kwam het bedrijf in handen van De Mandemakers Groep, één van de grootste ondernemingen op het gebied van woninginterieur. Vandaag de dag is Morres met recht uitgegroeid tot het grootste en meest vernieuwende woonwarenhuis.

Winkelen bij Morres is meer dan dat. Het is een beleving! Zodra je de schitterende winkel binnen gaat, kom je letterlijk in “onze wereld”. Ontvangst door onze gastvrouwen met een glimlach én een drankje. De perfecte mix van de vele topmerken, onze huiscollectie, Zeeuwse gastvrijheid en gepassioneerde medewerkers, geven de winkel een eigen unieke identiteit.

Als je de aanbevolen route volgt, zie je écht alles. Alle stijlen, alle instore shops, onze afdeling Slapen, enorme accessoire afdeling, leuke kinderafdeling en nog veel meer.

Neem je kids mee als je een dagje komt Morressen. We hebben een te gekke KidsClub. Verder is er in ons woonwarenhuis is een groot La Place restaurant gevestigd. Hier is het heerlijk bijtanken na alle woonindrukken.

Ben je op zoek naar wat meer sfeer in je interieur of misschien wel een totaaladvies voor je nieuwe woning? Ontdek samen met onze verkoop/interieurstylist, je eigen woonstijl in ons woonatelier. Het is zelfs mogelijk een advies bij je thuis te krijgen met Morres @ Home.

Bij Morres krijg je 5 jaar garantie. Dat is twee jaar meer dan in andere woonwinkels. In onze winkel zie je meteen dat Morres scherpe prijzen hanteert.

Tot ziens in onze wereld!